aanmelden

aanmelden


Beauty Centra

Oog Laseren

Plastische Chirurgie Lening

  • Aanmelden
Plastischechirugie.nl is de bekende en drukbezochte website voor plastische-, cosmetische- en esthetische chirurgie en klinieken welke gespecialiseerd zijn in laserbehandelingen, haartransplantaties of tandheelkunde. Deelname van uw kliniek aan deze website betekent dat uw eigen website nog meer wordt gevonden en bezocht door doelgerichte consumenten die goede informatie willen over behandelingen en de mogelijkheden daarvan.

U kunt vermeld worden op deze website voor een vast bedrag van € 50 excl. btw p/mnd op basis van een jaardeelname, de deelnameprijs geldt voor drie websites: plastischechirurgie.nl, cosmetischechirurgie.nl en esthetischechirurgie.nl

Uw vermelding wordt geplaatst inclusief uw logo op alfabetische volgorde. Alle vermeldingen krijgen een directe link naar uw eigen website.

Bedrijfsnaam: *
Contactpersoon: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Land: *
Telefoon: *
Telefoon 2:
Fax:
Email: *
Website: *
BTW Nummer: *
Bedrijfsinformatie: *
Wat is het antwoord op
twee + twee = *
 
  • Uw web-advertentie
Over het algemeen wordt uw web-advertentie binnen 1 tot 2 werkdagen geplaatst. Deelname is op basis van een jaardeelname met een vast bedrag p/jaar, uw deelname wordt daarna automatisch verlengd. Wilt u uw deelname opzeggen, kan dat simpel met één telefoontje of e-mail, voor het einde van uw jaarabonnement.